Nieuws

Op vrijdag 17 februari gaat onze kaas en wijnavond door in GC Gilwe (Wervikstraat, Geluwe).
Er wordt een heerlijk kaasbuffet (en charcuterie voorzien voor de niet kaas-eters).

Met deze topbende schopten wij zondag ons nieuw KLJ-jaar in gang. Welkom aan de nieuwe leden!

Op zondag 18 september schoppen we het werkjaar van onze KLJ letterlijk op gang. We gaan met z'n allen een toernooitje bumpervoetbal spelen.

We kijken terug op een fantastische editie van onze jaarlijkse kaas-en wijnavond.

Op vrijdag 4 maart gaat onze kaas en wijnavond door in de Knippelaar (Hoogland 20) te Kruiseke.
Er wordt een heerlijk kaasbuffet (en charcuterie voorzien voor de niet kaas-eters).

Op zondag 19 september gaat de startdag door. De activiteit van dit jaar is levend tafelvoetbal. We zullen samen ontdekken wie de beste keeper, verdediger en spits zijn van de klj. Neem maar allemaal jullie vrienden en vriendinnen mee.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij met KLJ Wervik-Geluwe een kaas en wijnavond. Helaas kunnen wij deze dit jaar niet laten doorgaan omwille COVID-19.

Door de gevolgen van het coronavirus moeten we dit jaar onze kaas- en wijnavond verzetten naar een andere datum, we wachten uiteraard de situatie af en hopen om dit nog voor de zomer te organiseren. 

Om de vier jaar vindt de regionale fuif plaats van KLJ West-Vlaanderen, en op 23 maart 2019 is het weer zover! Dit keer wordt het evenement georganiseerd door gewest Kortrijk-Menen.

Doordat we van klj lokaal moeten verhuizen komt er heel wat extra werk voor de bestuursgroep, dit boven op onze basiswerking. Daarom hebben we besloten om de kaas en wijnavond een keer over te slaan.

Subscribe to Nieuws